Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

Ο Σκαντζόχοιρος και η Ιδιαιτέρα

Ο Ρον Τζέρεμυ ήταν ένα παιδί όπως όλα τα άλλα. Και λιγάκι καλύτερο. Από μικρός επιθυμούσε διακαώς να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκες. Έτσι, κατάφερε και σπούδασε δάσκαλος για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Δούλεψε μαζί τους για μικρό διάστημα. Λίγο αργότερα αποφάσισε να τα εγκαταλείψει για την υποκριτική. Και στις δυο περιπτώσεις δεν κέρδιζε μία.
Πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά… Κάποια στιγμή διαπίστωσε πως την είχε τεράστια! Όχι την καρδιά. Σχεδόν αμέσως γύρισε την πρώτη του ταινία πορνό. Έκτοτε υπολογίζεται πως πρωταγωνίστησε σε περίπου 1900 ταινίες του είδους, γεγονός που τον κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας και του δίνει την πρωτιά στο βιβλίο Guinness. Αν προσθέστε τις κοντά 250 ταινίες που είχε την τιμή να σκηνοθετήσει, ο Ρον Τζέρεμυ όπως αναγράφει στην αυτοβιογραφία του, είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος στην Showbiz!
Το επίθετο του εικονιζόμενου 55χρονου κυρίου δεν έχει σημασία. Ούτε και το μικρό του, με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη του ’70. Ένα τυχαίο περιστατικό κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος τον έκανε γνωστό με το ψευδώνυμο «Σκαντζόχοιρος» (Hedgehog)! Με την τρίχα κάγκελο ως σήμα κατατεθέν ο Σκαντζόχοιρος καθιερώθηκε στον χώρο του μεταμεσονύκτιου θεάματος. Με τα χρόνια ο Ρον Τζέρεμυ εγκατέλειψε το χτισμένο κορμί και μετατράπηκε σε έναν κοντόχοντρο μακρυμάλλη με λιγδιασμένο μουστάκι. Τότε ήταν που καθιερώθηκε στην συνείδηση του κόσμου!
Μάλιστα, για χρόνια κυκλοφορούσε ένα ανέκδοτο που έλεγε πως κάθε αξιοπρεπής πορνοστάρ απέφευγε τρία είδη σκηνών: Τις κτηνοβασίες, τις σαδομαζοχιστικές και … το σεξ με τον Σκαντζόχοιρο!
Σε μια κοινωνιολογική (σοβαρά!) μελέτη κράτησα πως ο συμπαθής Σκαντζόχοιρος έγινε ένας καλτ αστικός και όχι μόνο θρύλος καθώς με την παρακμασμένη εμφάνισή του αποτέλεσε εναλλακτική στα τετριμμένα του είδους.
Βλέποντας τα μοντέλα bodybuilders, ο «πελάτης» δεν ήταν σε θέση να ταυτίζεται με τους πρωταγωνιστές. Απεναντίας, παρατηρώντας έναν καθημερινό βρωμιάρη τύπο να «κανονίζει» την θεά αίλουρο, ο θεατής συλλογιζόταν «Αφού τα κατάφερε αυτός, γιατί όχι και εγώ»! Έτσι, το ασυνήθιστο σκηνικό του τόνωνε το ηθικό και την αυτοπεποίθηση και σταδιακά απομακρυνόταν από τις σκοτεινές αίθουσες και τις βιντεοκασέτες με αποτέλεσμα κάποτε να αποκτήσει πραγματική σεξουαλική ζωή!
Ο Σκαντζόχοιρος αποτελεί διεθνώς έναν εν ενεργεία Γκουζγκούνη σε σαφώς μεγαλύτερη κλίμακα. Από τη στιγμή που όλο και περισσότεροι εκτιμούν πως ο κινηματογράφος παραπέμπει στο αμεσότερο μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης, θα πρέπει να θεωρηθεί πως ο αξιότιμος κύριος Ρον Τζέρεμυ με τα άπειρα χιλιόμετρα ερωτικών περιπτύξεων, αποτελεί μια φιγούρα κατατεθέν του σύγχρονου Δυτικού πολιτισμού!
Η βιογραφία του Σκαντζόχοιρου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και συνιστώ να ρίξετε μια ματιά εάν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε.

Θα εμπλουτιστεί το Σαββατοκύριακο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι παραλληλισμός ήταν αυτός παικταρά!!!!!!!!!!!!!
Γαμώ τους Λαμπράκηδες και τους Αγγελοπουλαίους!!!!!!!!!!!!!
Φτυστός είναι!!!!!!!!!!!!!

thinkpo8 είπε...

Άσε μωρε,
δεν είμαι εγώ για μισθούς της πείνας!
Κάποτε κόντεψα να κλείσω στην El Pais όμως προέκυψε ένα πρόβλημα με τον... μεταφραστή!
Den Helder δεν ήταν η ολλανδική ομάδα που έπαιζε ο Άρης προιστορικά ;;;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε,και γαμώ τις βιογραφίες.Πραγματικά νομίζω πως ξεπέρασες τον εαυτό σου σ'αυτό το "άρθρο" σου.

Τα ταπεινά μου σέβη,και καλή χρονιά.Ελπίζω να τα πούμε σύντομα...

thinkpo8 είπε...

Που είσαι εσύ ;
Αναστήθηκες ;
Δεν έγραψα τίποτα νέο.
Πρέπει να σ' ενθουσίασε η θεματολογία.
Τρια κομμάτια είχε, έγραψα το πρώτο γιατί βαριόμουν εκείνη την εποχή.
Φτυστός ο Ζ@###^^&&* !!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ θέλω να σου πώ κάτι,αλλά θα γίνει κατ'ιδίαν όταν ανταμώσουμε.Μέχρι τότε...

Au revoir

Ανώνυμος είπε...

Όπως καταλαβαίνεις,στο προηγούμενο πόστ ξέχασα να αλλάξω γλώσσα...Τι να πείς...

Ώ βάθος βλακείας δυσθεώρητον!