Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Νωέμβριος

Δεν βρεθήκαμε;
Καλό μήνα σε όλους.
Καιρός να λογαριαστούμε!
Γνωρίζω πως κάμποσοι από εσάς περιμένετε εναγωνίως ένα συγκεκριμένο παραμυθάκι. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω.
Και γι’ αυτό θα προσπαθήσω να το ανεβάσω το συντομότερο δυνατό. Επειδή όμως περιστασιακά γίνομαι και εγώ αναγνώστης, θα προτιμούσα να περιμένω λίγο παραπάνω. Είναι προτιμότερο από το ν’ απογοητευτώ με κάποιο φλύαρο και δυσανάγνωστο κείμενο που ένας ελαφρά βαρεμένος τυπάκος μου πλασάρει για συνέχεια.
Αν είστε τακτικοί, θα παρατηρήσατε πως τα κατά γενική ομολογία «καλύτερα» κομμάτια βγαίνουν βιαστικά, με ένα σωρό συντακτικά και επαναλαμβανόμενο φτωχό λεξιλόγιο. Δεν με νοιάζει πολύ. Αρκεί να υπάρχει λογική συνάφεια. Εξάλλου, αν ζητάτε άρτια και ουσιαστικά κείμενα, θα πρέπει να αγοράσετε το Κοσμοπόλιταν!
Έχω το κακό συνήθειο να βαριέμαι εύκολα. Οπότε, όταν κάτι που γράφω βρίσκεται στο μέσον, προσπαθώ ν’ ανακαλύψω κίνητρα για να συνεχίσω. Το δέσιμο αποτελεί την σπουδαιότερη πρόκληση και σαφώς υπερκαλύπτει το στάδιο της σύλληψης και του γραψίματος.
Όσο αφορά την Μαύρη Κάλτσα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αφού το κέρασμα στα παλιά φιλαράκια άρεσε, έμενα δεν μου πέφτει λόγος. Θα τελειώσει όπως άρχισε. Όμως για να συμβεί αυτό, θέλει λίγη υπομονή ακόμα. Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει τέτοιο αριστούργημα σε σύντομες συνέχειες! Χτες αργά μου πέρασε από το μυαλό και ανέβασα δυο σελίδες. Κάτι δεν μου άρεσε και το έσβησα μετά από ένα τέταρτο.
Λίγο χρόνο παραπάνω ζητάω μόνο. Οι διπλές μέρες (πρωί-απόγευμα) στο μαγαζί δεν επιτρέπουν την απαραίτητη διαύγεια στα γραπτά μου. Όπως επίσης το ξεκίνημα κάθε μήνα είναι φορτωμένο με επιπλέον έγνοιες επαγγελματικά.
Ο Νοέμβριος είναι ο χειρότερος μήνας για ένα βιβλιοπωλείο. Ειδικά ο φετινός παραείναι. Δυστυχώς μια νεροποντή μπορεί να μην είναι αρκετή. Ίσως ένας κατακλυσμός του Νώε να αποδειχθεί βολικότερος!
Το Σαββατοκύριακο κοντεύει, οπότε σύντομα θα μάθετε την συνέχεια.
Άσχετο πρώτο:
Αν ταυτίζεστε με τον (φανταστικό βεβαίως) κύριο στην φωτογραφία και θέλετε να σχολιάσετε κάποιο άρθρο κάντε το εξής:
Εκεί που σας ζητάει λογαριασμό, φτιάξτε έναν καινούριο αν δεν έχετε από πριν. Σιγουρευτείτε να τον ενεργοποιήσετε από το email που δηλώσατε. Ειδάλλως θα απενεργοποιηθεί. Αν χρησιμοποιείτε ήδη κάποια υπηρεσία του google (gmail,google earth κλπ) νομίζω ισχύει.
Αν παρόλα αυτά σας πιάνουν οι ντροπές μπροστά στο μεγαλείο μερικών εκατοντάδων (τσου ρε Λάκη) αναγνωστών και θέλετε εναγωνίως να επικοινωνήσετε μαζί μου, στείλτε email που από σήμερα θα φαίνεται κάτω χαμηλά στο blog. Λόγω πιθανού φόρτου μπορεί να αργήσω να απαντήσω. Θα παρακαλούσα όχι αρχεία.
Άσχετο δεύτερο:
Να γνωρίζετε πως αν από αφηρημάδα αντιληφθείτε ένα πρωινό πως σας έκοψαν το τηλέφωνο και συνάμα διαθέτετε αυτά τα κακάσχημα τα Κόνεξ, μην ανησυχήσετε. Συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικότατα! Όταν κάποτε πληρώσετε με καπέλο 7,50 ευρώ και διατηρείτε πελατειακές σχέσεις με τον μισό ΟΤΕ, σε ένα μισάωρο το πολύ θα γίνει η επανασύνδεση. Πληροφοριακά και εντελώς τυχαία!
Άσχετο τρίτο:
Σήμερα ΓαμοΠέμπτη ένιωσα και εγώ εργαζόμενος! Έφυγα 9 το πρωί από την παράγκα και επέστρεψα στις 10 το βράδυ. Μακράν η χειρότερη μου μέρα κάθε εβδομάδα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ανερχόμενε αστέρα του storywood o ψηλός δεν αντέχει άλλο εκει κάτω στο κλάιν μάιν! Πλέξε την μαύρη κάλτσα να γίνει καλτσοδέτα! Αλλα ξέρω....εσύ θέλεις να κεντήσεις....

Γιάννης είπε...

Α ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ????ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ...

ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ...
ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΟΡΕ ΨΗΛΕ
ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ
ΠΟΥ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ
ΕΣΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΤΟ ΑΧΝΑΡΙ....
ΨΗΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ

ΔΡ.ΠΟΘ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ..
ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ;ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ(ΒΑΨΙΜΑΤΑ,ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ)ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ(ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΚΟΥΦΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΤΟ???ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ)ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ)ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ¨Ε ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ¨
ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ???
ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΑ!!!!!

thinkpo8 είπε...

storywood, hollywood, bollywood, έστω sherwood.
Όπως καταλαβαίνεις wood να είναι και ότι να είναι!
Επέστρεψε για τον απεγκλοβισμό του Υψηλότατου από τα ορυχεία. Σε λίγες ωρίτσες πιστεύω να τα καταφέρω.Κράτα γερά κλειστοφοβικέ σύντροφε.
Όσο για το θεματάκι σου Γιαννάκη,δεσμεύομαι να το επεξεργαστώ, έστω και χωρίς το πολυπόθητο δοκτωρά.
Σε πρώτη φάση θα πρέπει να σκεφτείς μήπως η γιαγιάκα φοβόταν πως το ραδιόφωνο θα ρίζωνε στη γλάστρα!
Καλή συνέχεια και αναίμακτη σκληρή δουλειά.