Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Κατάκοποι Κατάσκοποι

Μια νέα σελίδα γράφτηκε.
Κάποιοι το γνωρίζετε ήδη. Επομένως τα λεγόμενά μου ελέγχονται έως ένα βαθμό. Κατά την επεισοδιακή θητεία μου στο ένδοξο Π.Ν. δεν ήμουν «σκούπα-μάπα». Δυστυχώς υπηρετούσα από διαφορετικό απαιτητικό πόστο.
Στην διάρκεια της στράτευσης κάτι θα μάθεις. Άλλος να μαγειρεύει, άλλος να ράβει, άλλος να πειθαρχεί. Εγώ έμαθα να ρουφιανεύω! Όχι μεταξύ μας. Παραέξω...
Έτσι, μπορεί να έμαθα πολλά χρήσιμα και πρακτικά. Επειδή όμως δεν σκοπεύω να βρεθώ στην ψειρού από φλυαρία, σκεφτείτε ότι σας κατέβει! Ενδιαφέρουσα εμπειρία σίγουρα, όμως χωρίς την διαπίστευση και τα μηχανήματα, τα περισσότερα ξεχνιούνται με τον καιρό...
Σήμερα το πρωί έλαβα μελιδόνι από έναν παλιό «συνάδελφο». Μια υπηρεσία που δουλεύαμε τότε, βρίσκεται πλέον ελεύθερη στο διαδίκτυο. Μάλιστα, για διαφημιστικούς λόγους θα είναι δωρεάν για κάποιο διάστημα.
Θα αποτελέσει επανάσταση μόλις το συνειδητοποιήσετε!
Μοιάζει κάμποσο με το Google Earth. Σημαντική διαφορά είναι πως εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο (real-time που λένε σε απλά ελληνικά).
Τι κάνει λοιπόν το Trackapartner…
Τεχνικά εξηγείται εύκολα αλλά δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Εκμεταλλεύεται τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τα συστήματα GPS και εντοπίζει γεωγραφικά οποιαδήποτε συσκευή βρίσκεται εντός των ορίων τους. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να βρει οποιονδήποτε κουβαλά κινητό, τουλάχιστο στον Δυτικό κόσμο.
Ενδεχομένως δεν θα τον βρει στο Τιμπουκτού, όμως θα τον ανακαλύψει αν έχει φτάσει Τόκυο. Το Π.Ν. είναι συνδρομητής ενός παρόμοιου συστήματος, αλλά λόγω ακριβού κόστους λειτουργίας, το δουλεύουν λίγα άτομα και μόνο για σημαντικές περιπτώσεις.
Συνήθως βάζουν χειριστές άτομα εκτός σώματος, γιατί στην αρχή είχε παρατηρηθεί ένα αστείο φαινόμενο. Έμπαιναν στο τερματικό οι μονιμάδες και εισήγαγαν το κινητό της γκόμενας ή της γυναίκας. Έκλεισαν πολλά σπίτια έτσι! Επίσης ερχόταν λογαριασμός στα ύψη.
Μια φορά το δούλεψα για προσωπική χρήση και συνάμα παρακαλούσα να μην το τσεκάρει κάποιος ανώτερος, γιατί δεν θα απολυόμουν ποτέ!
Πλέον, μπορώ να το μοιραστώ δημόσια καθώς η υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!
Να υποθέσω πως μέσα σε τέσσερα χρόνια η τεχνολογία πρέπει να προχώρησε αρκετά ώστε να μαθαίνουμε και το χρώμα εσωρούχου του στόχου!
Οι υπόλοιποι, ερασιτέχνες κατάσκοποι – ρουφιάνοι έχουν τη δυνατότητα να γευτούν την αδρεναλίνη της παρακολούθησης από το σπίτι.
Μόλις δοκίμασα την μετεξέλιξη του Μεγάλου Αδερφού και διαπιστώνω πως είναι άκρως λειτουργικό. Μάλιστα, εντοπίζει κινητό τηλέφωνο κάθε εταιρίας, ενώ το τρομακτικό είναι πως θα το βρει ακόμη και αν είναι κλειστό, αρκεί να λειτουργούσε κάποια στιγμή μέσα στο τελευταίο 24ωρο!
Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα και είναι απλούστατο.
Βάζετε τον κωδικό χώρας, το 30 ή το 0030 και έπειτα το επιθυμητό αριθμό τηλεφώνου.
Σε λιγότερο από 2 λεπτά, αν βάλατε πραγματικό αριθμό υπάρχει 95% πιθανότητα να σας δώσει στυγνά την θέση του χρήστη στον πλανήτη!
Το περιθώριο σφάλματος στην Ευρώπη, άντε να είναι το πολύ δέκα μέτρα, λεπτομέρειες!
Τέρμα λοιπόν στα παραμύθια. Δεν θα σας κοροϊδέψουν ποτέ ξανά!
Είναι αποκλειστικά στο χέρι σας αν θα κάνετε τον μαλάκα ή όχι!
Αν πάλι, ανήκετε στην κατηγορία των «παραμυθάδων» τα νέα είναι δυσάρεστα. Υπάρχει ένα εξάρτημα, σαν μεμβράνη που ανακλά-μπερδεύει τον τηλε-ρουφιάνο, όμως αν το πετύχετε στην πιάτσα, θα πρέπει να σκάσετε τουλάχιστο τρία χιλιάρικα.
Χωνέψτε το...
Οποιοσδήποτε σας βρίσκει ανά πάσα στιγμή.
Κοιτάξτε να το διασκεδάσετε και εσείς.
Η πρώτη υπηρεσία που βγήκε ονομάζεται Trackapartner και δεν έχει να κάνει με οτιδήποτε παρόμοιο ακούσατε μέχρι τώρα.
Η μέρα με την νύχτα! Σας μιλάει ο σπεσιαλίστας!
Η διεύθυνση είναι:

http://www.trackapartner.com/

Τι θα κάνετε από εδώ και πέρα είναι δικό σας θέμα. Όφειλα να σας ενημερώσω πρώτος για το τι έρχεται και δεν πήρατε χαμπάρι ακόμη.
Θα σας παρακαλέσω προκαταβολικά να μην μοιραστείτε εδώ τα όποια ευρήματα ή περιπέτειες σας από την υπηρεσία γιατί το θεωρώ ενάντια στη δεοντολογία μου.
Εξάλλου φυτρώνουν φόρουμ σαν τα μανιτάρια με ανάλογο περιεχόμενο.
Τέλος εποχής παλικάρια.
Εντελώς... τέλος εποχής!
Ευχαριστώ τον παλιόφιλο Αντωνάκη που μου άνοιξε τα μάτια.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΡΩΣΑΝ!..(ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ)...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ POTH!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκ'
Ντιπ ρουφιάν' οι αμερικάν'!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

Επιοικώς προσβλητικό. Από τις πλέον πνευματώδεις μούφες που δακτυλογράφησες έως σήμερα!

thinkpo8 είπε...

Ααααχ, κουφαλίτσες!!!
Νομίζατε πως θα την γλυτώνατε ολόκληρο Απρίλη;;;
Στον ύπνο σας έπιασα!
Λίγο ευάλωτος είμαι. Δεν σημαίνει πως θα σας χαριζόμουν!
Μόνο ο Μάικ δεν τσίμπησε. Είναι βλέπετε του συστήματος.
Αλλά, ας μην είχα τον Βακ να ποστάρει φάτσα κάρτα, θα του έλεγα εγώ!
Και εσύ βρε παλικάρι μου καλό, είπαμε... με το μαλακό. Κοίτα το παιδάκι το άλλο, το λουλό!
Ή το άλλο το ενοχλημένο...
Ευτυχώς, είχα τυπώσει ένα δίχως σχόλια και το άφησα να πλανάται σε μία καφετέρια!
Εκεί να δείτε σημειώσεις στα κινητά! Γινήκαμεν λίγο ρόμπα, αλλά άξιζε τον κόπο!
Θα σε είχα διαγράψει Βακ, αλλά δεν το πρόλαβα. Ήταν ήδη αργά!
Τέλως πάντων, και του χρόνου!