Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Πράσινα εξωγήινα ανθρωπάκια



Ότι διαβάσετε πρέπει να μείνει αυστηρά κρυφό και μεταξύ μας. Υπήρχαν υποψίες. Εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια. Και πλέον οι ακλόνητες αποδείξεις. Δίχως τρομολαγνική διάθεση οφείλω να ομολογήσω πως είμαστε καταδικασμένο!
Την ημέρα ορκωμοσίας της παρούσας δημοτικής αρχής, ο ουρανός της Μυτιλήνης έλαμψε. Ένα αγνώστου προελεύσεως αντικείμενο στάθηκε για λίγο πάνω από το δημαρχείο και εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ζαλισμένοι από την μέθη της εκλογικής επιτυχίας, οι αναρίθμητοι ψηφοφόροι δεν έδωσαν σημασία. Υπέθεσαν πως ήταν άλλη μια φαντασμαγορική ρίψη βεγγαλικών από τον εσωστρεφή δήμαρχο.Αλλά όχι. Κάτι διαφορετικό, περισσότερο σημαντικό είχε συμβεί.Ένας μικροσκοπικός ιπτάμενος δίσκος αιωρήθηκε πάνω από το κτίσμα. Το πλήρωμά του, εκμεταλλευόμενο την πανηγυρική ατμόσφαιρα και τους ανώτατους νόμους της φυσικής, απήγαγε αστραπιαία τον δήμαρχο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης).
Αφού τους υπέβαλαν σε εξαντλητικά ψυχοσωματικά πειράματα, τους πέταξαν σε ένα βούρκο στον Άλφα Κένταυρο και τους αντικατέστησαν με ισάριθμους κλώνους. Αξιοποιώντας μια χωροχρονική ανωμαλία, τοποθέτησαν ξανά του κλώνους στο δημαρχείο και εξαφανίστηκαν για πάντα.Οι κλώνοι δημοτικών συμβούλων λειτουργούν ως απλοί δημοτικοί σύμβουλοι και πιθανόν να είναι πιο αξιόλογοι από τους πρωτότυπους. Πως μπορεί τώρα κανείς να διακρίνει την διαφορά μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων κλώνων σε μία δημοτική αρχή;
Μία ασήμαντη λεπτομέρεια. Οι κλώνοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συνεννοούνται μεταξύ τους. Ούτε και να εκτελούν δύο ή παραπάνω εργασίες ταυτόχρονα.Με την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης τώρα τελευταία, πιστεύω πως δεν χρειάζεται να σας προσκομίσω περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία. Εξάλλου, μιας και είστε πλέον υποψιασμένοι, μην ξεχνάτε τι συνέδριο πραγματοποιείται αυτή την εποχή στην πόλη.
Των αστροφυσικών!
Μην απελπίζεστε, θα βρεθεί η λύση μόλις επιληφθεί του θέματος η ΝΑΣΑ. Περαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: